Hva er NIFS?

Norsk Interesseforening for Stamme (NIFS) er en landsomfattende organisasjon for personer som stammer og personer med løpsk tale, samt for andre som er interessert i stamming og løpsk tale. Foreningen har som formål å arbeide for å bedre situasjonen for personer som stammer og personer med løpsk tale. 

 
 
 

Nyheter

Feiring av Stammedagen 22. oktober i Trondheim

9. oktober, 2015

Lokallaget i Trondheim inviterer deg til restaurantbesøk og middag 22. oktober 19:00 for å feire den internasjonale stammedagen! NIFS spanderer!

NIFS lanserer likepersonstelefon-/kontakttjeneste

29. september, 2015

NIFS har nå et eget nummer for at dere kan ta kontakt med foreningens likepersoner. 

StamCafé i Trondheim 28. september

23. september, 2015

Vi inviterer til lokallagsmøte på Krem Kaffebar i Trondheim

Bli med på Høstweekend!

21. september, 2015

Har du ikke meldt deg på årets høstweekend? Da har du fortsatt anledning til å være med! Selv om vi er over 30 påmeldte utvider vi påmeldingsfristen med en uke til 27. september. Meld deg på ved å sende epost til post@stamming.no

Oppsummering fra Nordisk 2015

21. september, 2015

I år var det Danmarks tur til å arrangere Nordisk. Arrangementet varte fra 4-6. september, og var en stor suksess. Temaet for i år var «Stammebehandling». Hvert år rulleres det på hvilket nordisk land som skal arrangere, slik at alle har arrangert det hvert 5. år. I fjor var det på Island, neste år er det på Finland, og i 2017 er det Norge sin tur. Nordisk skal være et arrangement som skal styrke de tradisjonsrike nordiske båndene, og vise vertsnasjonen på sitt beste. I flere år har også enkelte deltakere fra Nederland, Storbritannia, Irland og Estland vært å se på deltakerlista. Årets Nordisk var intet unntak. Norges delegasjon besto av 6 personer, og alt i alt var det ca 40-50 som deltok.

« Forrige 1 2 3 4 ... 21