Hva er NIFS?

Norsk Interesseforening for Stamme (NIFS) er en landsomfattende organisasjon for personer som stammer og personer med løpsk tale, samt for andre som er interessert i stamming og løpsk tale. Foreningen har som formål å arbeide for å bedre situasjonen for personer som stammer og personer med løpsk tale.

 

Siste nytt

NIFS ønsker å skolere flere likemenn - er du en av dem?

20. mars, 2014

En likemann er et medmenneske som lytter og har samtaler med andre med samme taleflytvanske. Neste likemannskurs er på Kongsberg 26.-27. april. NIFS betaler for kurset og reiseutgifter.

Uttalelse fra NIFS: "Dårligere tilgang til tjenester ved Statped – NIFS krever reversering!"

16. mars, 2014

Statped har en tid vært under omorganisering, og fra 1. desember 2013 har Statped bestemt at heretter skal kun pedagogisk-psykologisk-tjeneste (PPT) henvise til Statpeds sentre. Det vil si at det fremover ikke kan henvises direkte verken fra lege eller psykologpraksis. 

- Tidlig innsats mot stamming er viktig

1. mars, 2014

Lederen i NIFS, Bjørn Erik Sættem, er i dag intervjuet i Asker & Bærums Budstikke. Han snakker om stamming og stammebehandling. Han forteller også at hans tre årige sønn får ekstra språktrening i barnehagen fordi han er treg med språket.

NIFS i møte med kunnskapsministeren

1. mars, 2014

Mandag 24. februar hadde tre NIFS-representanter et fruktbart møte med en interessert kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Temaet var logopedtilbudet og Statpeds utfordringer.

Invitasjon, regnskap m.m. til årsmøtet 15. mars 2014

23. februar, 2014

Her finner du dokumentene i forbindelse med årsmøtet 15.mars 2014.