Vi jobber med å oppdatere alt innhold på nettsiden, følg med videre i januar. 

Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale (NIFS) er en landsomfattende organisasjon for personer som stammer og personer med løpsk tale, samt for andre som er interessert i stamming og løpsk tale. Foreningen har som formål å arbeide for å bedre situasjonen for personer som stammer og personer med løpsk tale. 

 
 
 

Nyheter

Lærte over 60 studenter innen barnehagelærer og spesialpedagogikk om barn og stamming

15. november, 2016

Tidlig innsats er helt avgjørende for å hjelpe barnehagebarn som stammer. Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale holdt informasjonsmøte for mer enn 60 studenter på Dronning Mauds Minne høgskole for barnehagelærerutdanning (DMMH).

NIFS har fått nytt navn

27. oktober, 2016

Foreningen skiftet navn under ekstraordinært årsmøte lørdag 22. oktober på Høstweekend i Trondheim. Det nye navnet er Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale (NIFS).

Barnehagebarn og stamming i media

26. oktober, 2016

Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale (NIFS) var i flere medier i forbindelse med den internasjonale stammedagen 22. oktober. Temaet var hva barnehagelærere kan om barn og stamming.

Hva kan barnehagelærere om stamming?

22. oktober, 2016

Om et barn i barnehagealder viser tegn til stamming, er det avgjørende med tidlig hjelp hos logoped.

NIFS 40 år: 40 års kamp mot stamming og løpsk tale

13. oktober, 2016

De første årene diskuterte vi om NIFS skulle være en kampforening eller en hyggeklubb, og det var opptil 100 deltakere på Nordisk. Nå runder vi 40 år!