Hva er NIFS?

Norsk Interesseforening for Stamme (NIFS) er en landsomfattende organisasjon for personer som stammer og personer med løpsk tale, samt for andre som er interessert i stamming og løpsk tale. Foreningen har som formål å arbeide for å bedre situasjonen for personer som stammer og personer med løpsk tale. 

 
 
 

Nyheter

Bli med på Høstweekend!

21. september, 2015

Har du ikke meldt deg på årets høstweekend? Da har du fortsatt anledning til å være med! Selv om vi er over 30 påmeldte utvider vi påmeldingsfristen med en uke til 27. september. Meld deg på ved å sende epost til post@stamming.no

Oppsummering fra Nordisk 2015

21. september, 2015

I år var det Danmarks tur til å arrangere Nordisk. Arrangementet varte fra 4-6. september, og var en stor suksess. Temaet for i år var «Stammebehandling». Hvert år rulleres det på hvilket nordisk land som skal arrangere, slik at alle har arrangert det hvert 5. år. I fjor var det på Island, neste år er det på Finland, og i 2017 er det Norge sin tur. Nordisk skal være et arrangement som skal styrke de tradisjonsrike nordiske båndene, og vise vertsnasjonen på sitt beste. I flere år har også enkelte deltakere fra Nederland, Storbritannia, Irland og Estland vært å se på deltakerlista. Årets Nordisk var intet unntak. Norges delegasjon besto av 6 personer, og alt i alt var det ca 40-50 som deltok.

Invitasjon til høstweekend 17. og 18. oktober 2015

31. august, 2015

Temaet for samlingen er «Psykologiske aspekter ved stamming».

Super Familiehelg i Kristiansand!

22. august, 2015

Hele 48 medlemmer deltok, derav 20 barn og unge, deltok på Familieweekenden. Vi var   veldig heldige med været, og stemningen var på topp hele helgen.

Nordisk i København 4-6 september

12. april, 2015