Hva er NIFS?

Norsk Interesseforening for Stamme (NIFS) er en landsomfattende organisasjon for personer som stammer og personer med løpsk tale, samt for andre som er interessert i stamming og løpsk tale. Foreningen har som formål å arbeide for å bedre situasjonen for personer som stammer og personer med løpsk tale. 

 
 
 

Nyheter

Filmvisning 2. april: «The Way We Talk» og «Stutterer»

15. mars, 2016

Som en del av vårseminaret har vi brakt den mye omtalte dokumentaren til Michael Turner og den Oscarvinnende kortfilmen til Benjamin Cleary til Oslo. 

Stammingen gjorde ham til foredragsholder

4. mars, 2016

Stammingen holdt ham taus i alle 13 årene på skolen. Da Alexander Skadberg måtte holde foredrag det siste året på videregående, løsnet det. Nå drar han landet rundt som foredragsholder.

Utvidet påmeldingsfrist til årsmøtehelgen 2.-3. april

3. mars, 2016

Det er mange som allerede har meldt seg på årsmøtehelgen 2.-3. april i Oslo. Har du ikke meldt deg på ennå? Du har fortsatt sjansen.

Tromsø-keeper åpen om stamming

29. februar, 2016

Tromsø-keeper og tippeligaspiller Gudmund Kongshavn har aldri latt stammingen hemme ham. Nå snakker han åpent med NRK om hvordan stammingen påvirker livet hans.

Lærte 45 logopedstudenter om stamming og løpsk tale

4. februar, 2016

Det er behov for at flere logopeder jobber med taleflytvansker, mener NIFS. For tredje gang på halvannet år holdt NIFS foredrag for logopedstudentene om taleflytvansker og betydningen av tidlig behandling av barn.